Më në fund, Fondacioni Shkëndije do të ketë zyrën e vet. Ndërtimi është gati në fazën e fundit, linjat elektrike dhe hidraulike janë vendosur, izolimi është kryer dhe tani presim të vendosen dritaret, dyert, pllakat, etj. Jemi të entuziasmuar që të lëvizim aty në pranverë. Kemi ngritur mbi 2/3 e fondeve të nevojshme, duke ditur që Zoti është besnik të sigurojë pjesën tjetër në kohën e duhur. Nëse je i interesuar për të dhuruar, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.

Autor

Postime të ngjashme

Njoftim: Kampi Aventura 2023
Konferenca ‘Fëmijë në Fokus’