T’i japim krahë së ardhmes,
duke përqafuar të sotmen!

Ju mbështesim me

Aktivitete

Aktivitete dhe projekte të larmishme ndëraktive dhe plot energji pozitive.

Trajnime

Trajnime në fusha të ndryshme, me metoda praktike dhe bashkëkohore.

burime

Burime të shumëllojshme në shitje dhe me huadhënie për aktivitetet tuaja.

Më të fundit

Ditën e sotme (06.08.2021), në ambientet e “Fondacionit Shkëndijë” mbajtëm një takim orientues për kujdestarët dhe ndihmësit që do të marrin pjesë në “Kampin Aventura 2021″.”Kampi Aventura” është një nga projektet që “Fondacioni Shkëndijë” realizon në terren, me qëllimin për të thelluar fëmijët në marrëdhënien e tyre me Zotin dhe për t’iu dhuruar aventurë verës

Vera ka ardhur e nxehtë por projekti “Splash” ka shtuar freskinë te fëmijët Shqiptarë. “Shkëndijë” është duke zhvilluar javën e dytë të këtij projekti për verën 2021. Java e parë e projektit u zhvillua në Durrës me “Kishën Biblike Baptiste Durrës”. Pjesëmarrja e fëmijëve ishte e lartë. Skuadra dhe fëmijët ishin plot gjallëri dhe tërësish

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë se trajnimi për ndihmën e parë ishte i suksesshëm. Ai u zhvillua më 7 Qershor 2021, në juglindje, konkretisht në Pogradec. Trajnimi kishte në fokus të veçantë dhënien e ndihmë së parë në kampe dhe aktivitete të tjera për fëmijë. Fillimisht, duam të falënderojmë secilin nga pjesëmarrësit. Numri i këtyre

Jemi shumë të ngazëllyer që pas mungesë të detyruar vitin e kaluar për arsye të Covid-19, mund t’ju japim përsëri mundësinë për të qenë pjesë e Kampit Aventura këtë vit. Jemi të sigurtë që ju mund t’i vlerësoni dhe kuptoni përmasat e një iniciative të tillë, sidomos në kohë pandemie. Prandaj, do ta vlerësonim jashtë

Dëshmi

Pastor Erion Dielli

Pastor i Kishës Ungjillore Pogradec

"Eksperienca e bashkëpunimit midis lëvizjes së Kishës Ungjillore Pogradec dhe Shkëndijë ka qenë gjithmonë e frytshme dhe tepër inkurajuese në punën me fëmijët. Ne kemi pasur një sërë bashkëpunimesh përgjatë vitesh dhe jemi të bekuar për mbështetjen që Shkëndijë u jep kishave në fuqizimin për arritjen e fëmijëve për Krishtin. Projektet ungjillëzuese në terren për fëmijët kanë qenë gjithmonë përfshirës, argëtues dhe inkurajues. Jemi mirënjohës për trajnimet që Shkëndijë ofron vazhdimisht për skuadrat që punojnë me fëmijët. Ne kemi parë se si projektet kanë qenë të frytshme dhe një mënyrë shumë e mirë për të arritur fëmijët në komunitetin tonë."

Vitore Muça

Drejtuese e takimit të fëmijëve.
Kisha Shtëpia e Lutjes, Tranë

"Ne si Kisha Shtëpia e Lutjes, prej disa vitesh me rradhë kemi zgjedhur të bëhemi pjesë e Kampit Aventura. Eksperienca personale por edhe e fëmijëve që kam shoqëruar si kujdestare në këtë kamp, ka qenë e mrekullueshme.

Organizimi është shumë mirë i koordinuar dhe ditët të mbushura plot aktivitete argëtuese dhe ndërtuese. Fëmijët janë ndjerë të sigurt dhe të mirëpritur. Stafi organizues ka qenë gjithmonë i pranishëm dhe i gatshëm në çdo dhe për çdo gjë.

Mbas kampit kemi patur fëmijë të përkushtuar, të përgjegjshëm dhe më të afruar me Perëndinë, si dhe disa dishepuj të ardhshëm të cilët kanë folur dhe kanë ndarë besimin me fëmijë të tjerë. Çdo vit, fëmijët e presin me padurim kampin. Vlerësoj dhe falënderoj organizatorët për përpjekjet e tyre për ta bërë këtë kamp të paharrueshëm, duke mbajtur ndezur dëshirën për t’u rikthyer."

Neleta Macaj

Drejtuese e Shërbesës së fëmijëve dhe të të rinjve.
Kisha Biblike ''Beselidhja e Re e Hirit'', Kamëz.

"I jemi falënderues Perëndisë për mundësitë dhe larmishmërinë e materialeve që kemi mundur të aksesojmë nga gama e gjerë e burimeve që Shkëndijë ofron, si kurrikula, këngë, lojëra, kukulla teatri etj.

Tashmë për një periudhë 6 vjeçare përdorim këto burime, të cilat janë jo vetëm një lehtësi, si një material i gatshëm dhe praktik, por janë edhe të thjeshta për t’u përdorur, argëtuese dhe të pasura me mësime të vyera e praktike, për rritjen frymërore të fëmijëve.

Me shumë rezultat dhe lehtësi kurrikulat e ‘Shkëndijë’ i kemi përdorur edhe për kampet verore. Punën me fëmijë e kanë bërë më të lehtë edhe trajnimet e ndryshme të stafit për përdorimin e këtyre programeve, kukullave etj. Bashkëpunimet tona kanë qenë të frytshme, ndaj presim me dëshirë programet e reja."

Buletini ynë!

Adresa e Zyrës:

Rruga “Fadil Rada”, Nr. 78, Tiranë, Shqipëri

Orari Zyrtar:

Nga e hëna në të premte, ora 08:30 -16:30