Në nëntor, ne ishim shumë të lumtur të bashkëpunonim me ‘Guitar Aid’ nga UK. Davidi, që kishte vizituar Shqipërinë që nga viti 1991 dhe ka dhuruar shumë kitara dhe instrumenta për njerëzit që merren me adhurimin, ishte shumë i inkurajuar të ritakohej me disa nga përfituesit e mëparshëm. Në këtë vizitë, 14 kitara dhe disa ukelina u dhuruan. Për më shumë informacion mbi shërbesën e ‘Guitar Aid’, vizitoni faqen e tyre të web-it: https://www.guitar-aid.com/

Autor

Postime të ngjashme

Njoftim: Kampi Aventura 2023
Zyra e ardhshme
Konferenca ‘Fëmijë në Fokus’