Jemi të lumtur të njoftojmë rikthimin e trajnimeve për ndihmën e parë, me fokus të veçantë te aktivitetet për fëmijë dhe kampet. Dr Tim Miles është nga Mbretëria e Bashkuar dhe një trajner i kualifikuar në dhënien e ndihmë së parë. Trajnimi do të zhvillohet në Tiranë, më 7 qershor 2021 dhe çdo pjesëmarrës që kalon testin teorik e praktik do të certifikohet. Mos e humbisni këtë rast. Pjesëmarrja është e kufizuar (20 pjesëmarrës). Klikoni këtu për të na kontaktuar ose për informacion të mëtejshëm.

(Personat të cilët punojnë drejtpërdrejt me fëmijët dhe që nuk kanë marrë pjesë më parë në ndonjë prej trajnimeve tona, do të jenë prioritet.

Kushtet e trajnimit do të jenë subjekt i ndryshimeve, në varësi të parashikimeve ligjore mbi situatën e krijuar prej Covid-19 në kohën e programuar për trajnim.) 

Postime të ngjashme

Njoftim: Kampi Aventura 2023
Zyra e ardhshme
Konferenca ‘Fëmijë në Fokus’