​​Vera është afër dhe fëmijët kërkojnë të argëtohen! Për këtë, Shkëndijë ofron disa variante projektesh në terren dhe Kampin Aventura

Projektet si “Splash” dhe “Më shumë se Superhero” mbulojnë tema sociale, edukuese dhe ungjillëzuese, duke sjell argëtim, inkurajim, shpresë dhe përfshirje. Këto projekte sjellin për fëmijët këngë, video, kuize, truke, lojëra dhe shfaqje me kukulla.

Ndërsa Kampi Aventura është një kamp rezidencial, me raste edhe ditor. Është i ndërtuar në mënyrë që fëmijët të përfitojnë në aspektet sociale, shpirtërore dhe të edukohen me aftësi për jetën. Gjithçka bëhet duke u argëtuar!

Nëse jeni të interesuar për më shumë informacion, dëshironi të realizoni ndonjërin prej projekteve ose të jeni pjesë e Kampit Aventura, na kontaktoni.

(Kushtet e projekteve dhe kampit do të jenë subjekt i ndryshimeve, në varësi të rregullave në fuqi mbi situatën e krijuar prej Covid-19 në kohën e programuar për realizimin e tyre.)

Postime të ngjashme

Njoftim: Kampi Aventura 2023
Zyra e ardhshme
Konferenca ‘Fëmijë në Fokus’