Xhiku

3,000 L

S’ka stok

Ju prezantojmë me Xhikun! Ai është një kukull si çorape me vija të kuqe, lejla dhe të bardha. Gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg