Diti

3,000 L

S’ka stok

Ju prezantojmë me Ditin! Ai është një kukull si çorape me ngjyra bazë blu dhe jeshile, me kollare dhe antena. Gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg