Piter Pirati

3,000 L

S’ka stok

Ju prezantojmë me Piter Piratin! Ai është një kukull si çorape me vija të zeza dhe të kuqe, me kapele, me mbulesë për syrin dhe me mjekër të zezë. Gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg