Gloria

3,000 L

S’ka stok

Ju prezantojmë me Glorian! Ajo është një kukull si çorape me kokë rozë, flokë “të çmendur” blu dhe trup si ylber, gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg