Timi – Kukull e madhe njeri

5,200 L

Ju prezantojmë me Timin! Ai është një kukull profesionale, e qepur me dorë, duke përdorur pëlhurë me cilësi të lartë, ngjyrë mishi. Timi ka flokë të zinj dhe sy blu ekspresivë. Ai ka llastik të shtuar në gojë për kapje më të fortë (që dora të mos rrëshqasë në mes të performancës) dhe një qafë të gjatë për lëvizje më të lehtë të kokës; është 50 cm i gjatë; i lehtë në peshë dhe për t’u përdorur. Përdoret me një dorë në gojën e kukullës (hyrja është në bazën e trupit të tij) dhe dora tjetër kontrollon dy shufrat e krahut.

Peshë 0.4 g/kg