Klara – Kukull e madhe njeri

5,200 L

Ju prezantojmë me Klarën! Ajo është një kukull profesionale, e qepur me dorë, duke përdorur pëlhurë me cilësi të lartë, ngjyrë mishi. Klara ka flokë të kuq, të rregulluar në gërsheta dhe sy jeshil ekspresivë. Ajo ka llastik të shtuar në gojë për kapje më të fortë (që dora të mos rrëshqasë në mes të performancës) dhe një qafë të gjatë për lëvizje më të lehtë të kokës; është 50 cm e gjatë; e lehtë në peshë dhe për t’u përdorur. Përdoret me një dorë në gojën e kukullës (hyrja është në bazën e trupit të saj) dhe dora tjetër kontrollon dy shufrat e krahut.

Peshë 0.53 g/kg