Pulli/Pullja

3,000 L

Ju prezantojmë me Pullin/Pullen! Ai/Ajo është një kukull si çorape me ngjyra bazë portokalli dhe jeshile, gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg