Ylberi

3,000 L

Ju prezantojmë me Ylberin! Ai është një kukull si çorape me ngjyra bazë portokalli dhe jeshile, gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.13 g/kg