Kiti

3,000 L

Ju prezantojmë me Kitin! Ajo është një kukull si çorape me ngjyra bazë rozë dhe lejla, gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve.

Gjatësia – 40 cm.

Ju prezantojmë me Kitin! Ajo është një kukull si çorape me ngjyra bazë rozë dhe lejla, gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg