Petro

5,200 L

Ju prezantojmë me Petron! Ai është një peshk i verdhë fluoreshent, me vija të bardha dhe i gjatë rreth 55 cm. Petro është i përshtatshëm për performanca në errësirë dhe në dritë. Për përdorim, dora futet përmes barkut, në gojë. Mund të përdoret në errësirë “black light” nga një person i veshur me të zeza ose pas perdes në errësirë dhe në dritë.

Peshë 0.21 g/kg