Tila – Kukull e madhe njeri

5,200 L

 

 

Ju prezantojmë me Tilën! Ajo është një kukull profesionale, e qepur me dorë, duke përdorur pëlhurë me cilësi të lartë, ngjyrë mishi. Ka flokë të verdhë e të gjatë, të kapur bishtaleca dhe sy blu ekspresivë! Përfshin shufra për krahët dhe veshjen. Tila ofron rehati dhe qëndrueshmëri në përdorim. Ajo ka llastik të shtuar në gojë për kapje më të fortë (që dora të mos rrëshqasë në mes të performancës) dhe një qafë të gjatë për lëvizje më të lehtë të kokës. Kukulla është 50 cm e gjatë dhe e lehtë në peshë. Përdoret me një dorë në gojën e kukullës (hyrja është në bazën e trupit të saj) dhe dora tjetër kontrollon dy shufrat e krahut.

Peshë 0.53 g/kg