Ringo

3,000 L

S’ka stok

Ju prezantojmë me Ringon! Ai është një kukull si çorape me ngjyra bazë blu dhe e verdhë, gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg