Tani – Kukull e madhe njeri

5,200 L

Ju prezantojmë me Tanin! Ai është një kukull profesionale, e qepur me dorë, duke përdorur pëlhurë me cilësi të lartë, ngjyrë mishi. Tani ka flokë të kuq dhe sy kaf ekspresivë. Ai përmban llastik të shtuar në gojë për kapje më të fortë (që dora të mos rrëshqasë në mes të performancës); është ndërtuar me bazë shkume deti; 50 cm i gjatë dhe rrobat mund t’i ndërrohen (masa e një fëmije 18 – 24 muajsh). I lehtë në peshë dhe për t’u përdorur. Përdoret me një dorë në gojën e kukullës (hyrja është në bazën e trupit të tij) dhe dora tjetër kontrollon dy shufrat e krahut.

Peshë 0.4 g/kg