Krishtlindje

800 L

Kategori: ,

Një program i gatshëm Krishtlindjeje që përfshin konkurse dhe lojëra. E përshtatshme për fëmijët e moshës 6-13 vjeç. USB-ja/link-u përmban fonte për t’u instaluar, posterin dhe ftesën për printim, këngë, audion e kukullave, video për kërcim, pikat e mësimit, Power Point për pikët, pyetje për diskutim, pyetje për pikë, rregullat dhe temat e mësimit.

Peshë 0.02 g/kg