Këngë – 2 Albume

800 L

Kategori: ,

USB-ja/link-u përmban 2 albume “Sa i madh je” dhe “Miku im” që përfshijnë 24 këngë lavdërimi dhe adhurimi për fëmijë. Përfshihen edhe Power Point-et me tekstet e këngëve, si dhe akordet.

Peshë 0.02 g/kg