Forca shtytëse

800 L

Kategori: ,

Një seri me 5 mësime për kampe. USB-ja/link-u përmban 4 logo për emrat e skuadrave, grafika për seritë, fonte për t’u instaluar, mësimet, udhëzime për përdorimin e materialit, vargje biblike dhe Power Point-et për mësimet. Shoqërohet me një libër për mësuesin dhe libër devocionesh për fëmijët.

Peshë 0.02 g/kg