Jeta e një insekti

800 L

Kategori: ,

Një seri me 5 mësime për kampe. USB-ja/link-u përmban të gjitha materialet dhe Power Point-et për mësimet, fonte për t’u instaluar, mësimet, grafikat, vargje biblike dhe udhëzime për përdorimin e materialit. Shoqërohet me një libër për mësuesin dhe libër devocionesh për fëmijët.

Peshë 0.02 g/kg