Qenushi

800 L

Kategori: ,

Kjo USB/link përmban guidën për përdorimin e “Qenushit në çantë”, duke përfshirë 58 mësime dhe 25 skenarë. Këto mësime dhe skenarë vijnë edhe në formën e librave.

Peshë 0.02 g/kg