Udhëtimi i jetës tënde

800 L

Kategori:

Një seri me 8 mësime për punën me fëmijët e moshës 6 – 12 vjeç. Përfshin një libër udhëzues për mësuesin. Në USB/link-u gjenden 3 logot për emrat e skuadrave, grafika të serive, fletë pune, fonte për t’u instaluar, audio të përgjithshme, udhëzime për përdorimin e materialit, vargje biblike dhe Power Point-et e mësimeve. Për çdo mësim ka nga një fletë pune argëtuese.

Peshë 0.02 g/kg