Zap Superheroi

3,000 L

Ju prezantojmë me Zap Superheroin! Ai është një kukull si çorape me vija të verdha dhe lejla, ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm dhe një pelerinë superheroi. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg