MiniMonstër i kuq – djalë

3,000 L

Kjo kukull është një MiniMonstër e kuqe (MiniMonstrat vijnë në 6 versione që variojnë në gjini, ngjyra dhe karakter). Ato kanë një gojë të madhe. Nëse nuk dëshiron të flasësh përmes kësaj kukulle, ajo është e pajisur me një pipë që prodhon tinguj të ndryshëm. Gjatësia – 35 cm, Gjerësia – 20 cm, Thellësia – 16 cm.

Peshë 0.18 g/kg