T’u ndryshosh jetët – DR. Mark Griffiths

600 L

“T’u ndryshosh jetët” nga DR. Mark Griffiths mbulon gjithçka që duhet të dini rreth shërbesës me fëmijët dhe familjet, të gjitha pse-të, si-të, ku-të, dhe kur. Ky libër i mprehtë dhe shpesh herë argëtues mbulon gjithçka: nga vizioni për shërbesën me fëmijët dhe familjet deri tek çështje praktike si, plane pune, regjistrim të dhënash, vizitat në familje, shembuj mësimesh, mbrojtja e fëmijëve dhe buirime. Çdo punëtor fëmijësh duhet ta ketë këtë udhëzues!

Peshë 0.39 g/kg