Sy për gishtat

150 L

Kukullat sy konsistojnë në një palë sy rrethorë, të lidhur me një unazë. Për t’i përdorur duhet t’i vendosni te një gisht (unaza poshtë dhe sytë lart). Kështu dora juaj kthehet në një kukull. Ofrohen në këto ngjyra: e kuqe, rozë, e verdhë, jeshile, portokalli, blu.

Peshë 0.015 g/kg