Skerdi

3,000 L

S’ka stok

Ju prezantojmë me Skerdin! Ai është një kukull si çorape me ngjyra bazë blu dhe rozë, gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg