Kitarë Rock

2,600 L

Kategori: ,

Kjo kitarë do ta mahnisë audiencën tuaj! Ka ngjyra të theksuara dhe forma të mprehta; është krijuar me polistiren (shkumë deti) të lehtë por të durueshëm. Kitara është 57 cm e gjatë x 18 – 25 cm e gjerë dhe peshon më pak se 100 gr.

Peshë 0.1 g/kg