Dorashka të zeza (çift)

250 L

S’ka stok

Dorashkat e zeza vlejnë për çdo masë dhe e mbulojnë krahun përtej bërrylit. Përdoren veçanërisht në errësirë për teatrin “black light”, me kukulla fluoreshente.

Peshë 0.07 kg