Henri

3,000 L

S’ka stok

Ju prezantojmë me Henrin! Ai është një kukull si çorape me vija portokalli, blu dhe të kuqe, me papion dhe me flokë “të çmendur” portokalli. Gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg