Dele

3,700 L

S’ka stok

Kjo kukull profesionale dele është qepur me dorë. Delja është 45 cm dhe e lehtë në peshë e në përdorim. Përdoret me një dorë në gojën e kukullës (hyrja është në bazën e trupit të saj) dhe dora tjetër kontrollon dy shufrat e krahut.

Peshë 0.22 g/kg