Neku

3,000 L

S’ka stok

Ju prezantojmë me Nekun! Ai është një kukull si çorape me vija portokalli dhe jeshile, me tre sy, me antena dhe me flokë “të çmendur” portokalli. Gjithashtu ka një pipë në gjuhë që prodhon tinguj të ndryshëm. Përdoret pas perdes dhe është e mirë për praktikimin e fillestarëve. Gjatësia – 40 cm.

Peshë 0.14 g/kg