Truk – Letër që tretet

100 L

Kategori:

Këto letra që shkrihen në ujë janë të mjaftueshme për shumë prezantime. Priteni letrën në 12 copë dhe përdorni 6 copë çdo herë. Për një efekt vizual maksimal, vendosni disa pika bojë ushqimore të kuqe brenda gotës që të thahet gjatë natës.

Peshë 0.003 g/kg