Çantë për truk

450 L

Kategori:

Çantë e kuqe kadife për truk, me zinxhir në fund. Përmes saj mund të realizoni me dhjetra iluzione duke fshehur dhe shfaqur objekte të ndryshme.

Peshë 0.14 g/kg