Fuzzel fluoreshent i verdhë

4,500 L

S’ka stok

Kjo kukull e verdhë do ta mahnisë audiencën! Mund të përdoret si një karakter i veçantë ose si pjesë e një kori muzikor. Kukulla është 40 cm e gjatë (përfshirë flokët) dhe shkëlqen nën driçimin e “black light”/UV.

Peshë 0.13 g/kg