Pagesë për abonim vjetor në Sistemin e Huadhënies

2,500 L

Sistemi i huadhënies është një shërbim që ju vjen në ndihmë me një shumëllojshmëri pajisjesh dhe mjetesh në punën tuaj me fëmijët, të cilat mund t’i merrni në përdorim, për të pasuruar aktivitetet tuaja dhe t’i riktheni ato kur ju përfundoni aktivitetin tuaj.

Ky shërbim mund të aktivizohet nëpërmjet një abonimi vjetor vetëm pasi t’ju jetë aprovuar aplikimi nëpërmjet një email-i konfirmues ose numrit tuaj të kontaktit.

Pagesa është hapi i dytë sipas udhëzimeve që mund të gjenden në çdo moment te faqja jonë këtu.

S’ka stok

Kategori: