Dhurim për Fondacionin Shkëndijë

Dhurimet tuaja shkojnë për të mbeshtetur shërbesën dhe punën e përditshme të stafit tonë. Ju faleminderit!

SKU: N/A Kategori:
Dhuroni sipas dëshirës

2,000, 5,000, 10,000, Shumë tjetër