Bibla

3,300 L

Kjo është Bibla. Një nga rastet për ta përdorur është mësimi i vargjeve përmendësh. Bibla është e veshur me një copë të zezë, 25 cm e gjatë, 12.5 cm e gjerë dhe 13.5 cm e thellë.

Peshë 0.14 g/kg